Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Clown Flapipo en de Muziek Piet

Clown Flapipo heeft van Sint Nicolaas dit jaar een heel bijzonder cadeau gekregen. Een prachtig schilderij van de beroemde Spaanse schilder “Pietcasso”.
Clown Flapipo en het magische schilderij van Pietcasso
Het bijzondere aan dit schilderij is dat het toverkracht bezit. Een schilderij met toverkracht?
Door de domme streken van de clown Flapipo, wordt al snel duidelijk dat de toverkracht niet in het schilderij, maar in de lijst zit.
Muziekpiet zorgt voor de geluidjes
Clown Flapipo wordt in deze show bijgestaan door “Muziekpiet”.
Hij zorgt voor de muziek en grappige geluidjes tijdens de voorstelling en doet ook mee als de kinderen leren dansen als een “Pipopiet” in de Pipopietendans.

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clown Flapipo en de Muziek Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clown Flapipo en de Muziek Piet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clown Flapipo en de Muziek Piet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clown Flapipo en de Muziek Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.