Cocadinhas boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Cocadinhas

Zang, dans, limbo en vuur zijn de ingredienten van vier spetterende shows van de Cocadinhas.

Door hun veelzijdigheid, exotische uitstraling en temperamentvolle presentatie zijn de Cocadinhas, met hun schitterende kostuums, dé groep bij uitstek voor een sprankelend feest.

Drie danseressen staan met hun lenigheid en vuur act garant voor een adembenemende show . Een zinderend spektakel waarbij ook het publiek uitgenodigd wordt om het limbodansen zelf eens te proberen.

Cocadinhas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cocadinhas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cocadinhas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cocadinhas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cocadinhas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.