Come Correct (Breakdance act) boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Come Correct (Breakdance act)

Come Correct afkomstig uit Apeldoorn is sinds 2000 aan de weg aan het timmeren als full time breakdance crew.

Come Correct is de enige Nederlandse breakdance-groep die strak in maatpak een wervelde show in het thema business geeft. Deze show komt tot zijn recht op diverse gelegenheden zoals bijvoorbeeld openingsacts voor bedrijfsevenementen, congressen, productpresentaties, beurzen en andere festiviteiten.

Waarvoor staat de Business Breakdance door Come Correct ?

  • Wervelende show met strakke choreografie
  • Duizelingwekkende moves, spins en turns
  • Frisse, moderne, non-vocale muziek (eventueel uit te breiden met tekst op maat)
  • Mogelijkheden tot maatwerk in thema

Referenties Come Correct : Vodafone, Dutchview, DEKA Markt, Urban Action, Vogue, SNS Reaal, Deutsche Bank, 3FM, Sjanghai Festival en vele anderen

Come Correct (Breakdance act) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Come Correct (Breakdance act) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Come Correct (Breakdance act) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Come Correct (Breakdance act). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Come Correct (Breakdance act) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.