Corona boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Corona

In december 1993 bracht Corona hun debuutsingle The Rhythm of the Night uit, dat 13 weken achtereen op de eerste plaats van de Italiaanse hitlijsten stond. Het duurde echter een Coronaaantal maanden voor het nummer in de rest van Europa werd uitgebracht. Een remix van het nummer bereikte de 6e plaats van de Top 40 in mei 1994. In 1995 verscheen een album Rhythm of the night.

Hoewel de band wilde doen geloven dat de frontvrouw Olga Souza de zangeres van de nummers was, werd The rhythm of the night gezongen door Giovanna Bersola, de rest van het album werd ingezongen door Sandra Chamers.

In 1998 kwam er een tweede album uit, Walking on music, dat uitkwam op het eigen label van Bontempi. Het album bevatte geen hitsingles. In 2000 bracht Olga Souza een derde album, getiteld And Me U uit. Bontempi was op dit album nog slechts co-schrijver van een aantal nummers, maar was verder niet bij de productie betrokken. De bandnaam werd hierop veranderd naar Corona X. Eind 2005 kwam Corona opnieuw in de Italiaanse hitlijsten terecht met het nummer Back in time en eind 2006 bracht De Souza een nieuw nummer uit onder de naam Corona getiteld I’ll be your lady.

Corona boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Corona zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Corona wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Corona. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Corona te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.