CPG boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie CPG

CPG is een top-act van wereldklasse, waar Nederland trots op mag zijn en zeker niet meer omheen kan. CPG, Charming, Proud and Gorgeous, is ontstaan tijdens de Nederlandse versie van de musical Lion King met Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en Gitty Pregers als oprichters.

Inmiddels bestaat de basis van het talentvolle trio uit Peggy Sandaal en Gitty Pregers en wordt het glamour trio compleet in een samenstelling met Jacqueline Jonkers en Sophia Wezer. Allen hebben hun basis liggen in het theater en waren te zien in succesvolle musicals als The Lion King, Aïda, Daddy Cool, The Wizz en Dreamgirls. De jaren zeventig, tachtig en negentig laat CPG al zes jaar opnieuw herleven, maar de dames deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross, Chic, Sister Sledge, CeCe Peniston, Robin S, Faith Evans, Pointer Sisters en Aretha Franklin, is de act van deze bruisende diva’s van international niveau.

Nadat de dames in 2012 de finale wisten te behalen van het SBS 6-programma The Winner Is… , is CPG in een stroomversnelling geraakt. CPG, inmiddels omgedoopt tot CPG-Divas waren zeer recent nog te zien op SBS 6 in het TV –Programma ‘Beter dan het origineel’. In het door Jeroen van der Boom gepresenteerde programma traden de dames op samen met Carolina Dijkhuizen, waarmee ze een weergaloze gospel versie neerzetten van het nummer ‘(You make me feel like) A Natural Woman’. Dit nummer verscheen ook als single via iTunes. Ook waren ze te zien in de kerst versie van hetzelfde programma waarin zij samen met Jamai het nummer ‘Silverbells’ zongen.

Inmiddels is het trio niet alleen meer actief in Nederland, maar stonden ze ook al op exclusieve feesten in o.a. Monaco samen met o.a. Nile Rodgers (Get Lucky). Naast grote feesten in België en Duitsland, staat CPG al jaren als slotact geprogrammeerd voor meer dan 50.000 mensen tijdens het eindfeest van de Gaypride in Mas Palomas/Gran Canaria. 2013 sloot CPG de Nederlandse Gaypride af in Amsterdam op het Rembrandtplein samen met de HVA-band.

CPG Boeken?

CPG is te boeken in een 30 minuten spetterend tape optreden. Er zijn ook mogelijkheden om CPG te boeken met de Heeren van Amstelband.

So let’s Celebrate, Party  and Go for CPG!!!!!!!!

CPG boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over CPG zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over CPG wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van CPG. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over CPG te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.