Crazy Pianos boeken?

De toppianisten van Crazy Pianos boeken | Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Crazy Pianos

De Crazy Pianos on Tour zijn ook te boeken voor een feest bij u op locatie. Wij hebben een Crazy Piano’s setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening.

Deze Crazy Pianos setting kan op elk denkbare locatie het feest verandert in een onvergetelijke happening! Dit idee is ontstaan uit de vraag van de gasten in Crazy Piano’s restaurants en bars. Ze bieden een spectaculaire show voor, inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en de Crazy Pianisten.

Dit idee is ontstaan uit de vraag van de gasten in onze restaurants en bars. Wij bieden een spectaculaire show voor bijvoorbeeld op een bedrijfsfeest, inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en de Crazy Pianisten.

Aan de entourage en decors is veel aandacht besteed. U waant zich in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s.

Zin in een spetterende rollercoaster van piano-entertainment? Het internationaal vermaarde muziekconcept Crazy Piano’s staat dit seizoen opnieuw in het theater met een twee uur durende show. Om de zaal plat te krijgen is er niet meer nodig dan twee brandweerrode pianos, een saxofonist en een drummer. Ook dit jaar bevat de show veel nieuwe en swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem. Alle zintuigen worden ingezet voor een zinderende muziekavond. Stilzitten is onmogelijk!

Crazy Pianos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Crazy Pianos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Crazy Pianos wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Crazy Pianos. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Crazy Pianos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.