Creedence Clearwater Revival Tribute boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Tribute Creedence Clearwater Revival

Biografie Creedence Clearwater Revival Tribute

In 1999 richtte leadvocalist Hervé uit België de CCR-tribute-band " Clearwater " op. Tot 2016 verzorgde de band jaarlijks talrijke optredens in heel België en Nederland tot zelfs Duitsland en Zwitserland.
Hoogtepunten voor Nederland waren het optreden in een overvolle megatent op het Zwarte Cross Festival voor maar liefst 15.000 aanwezigen, Arrow Classic Rock, het TT-festival te Assen en andere grote festivals waar zij samen met bekende nationale en internationele artiesten de affiche mochten delen.  

Vanaf 2017 gaat hij solo verder met een Best of Creedence Clearwater Revival live on tape en dit onder de artiestennaam " John C. " Al de grootste hits passeren de revue in een wervelende show van 45 min. Met z'n typische John Fogerty-stemkleur en dankzij professionele geluidsbanden is het beleven van een optreden met je ogen dicht net alsof je de echte band aan het werk hoort, de spirit of Creedence Clearwater is Back !

Creedence Clearwater Revival Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Creedence Clearwater Revival Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Creedence Clearwater Revival Tribute wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Creedence Clearwater Revival Tribute. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Creedence Clearwater Revival Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.