D-licious Christmas boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 25 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie D-licious Christmas

Warmte op een koude winterdag! De zangeressen van D-licious Vocals are jingling all the way als ze hun Kerstprogramma ten gehore brengen! Zij dromen samen met jou van een White Christmas of vertellen je gasten dat het een Cold Christmas without them zal zijn.
Ze delen hun Favourite Things of vertellen het gezelschap dat Santa Claus is coming to town.

Een optreden kan a capella worden verzorgd, of met een gitarist of pianist. De zangeressen hebben bij het a capella programma een muzikale keuzemenukaart met Christmas Carols, recente Kersthits en sfeervolle andere songs bij zich. De gasten kiezen een muzikaal “gerechtje” uit en dat zingt D-licious dan ter plekke a capella.

D-licious Vocals kan ook de gasten van het feest zingend ontvangen bij de ingang van de feestlocatie.

D-licious Vocals: het best klinkende cadeautje onder de Kerstboom - Straight to your heart!

Richtlijn: 3 x 25 minuten binnen 3 uur (andere tijden mogelijk in overleg)

Geschikt voor Kerstdiners, bedrijfsfeesten, restaurants, hotels, Kerstmarkten, eindejaarsrecepties en Nieuwjaarsborrels

D-licious Christmas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over D-licious Christmas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over D-licious Christmas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van D-licious Christmas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over D-licious Christmas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.