Daimyo Jackson (Michael Jackson imitator) boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Daimyo Jackson (Michael Jackson imitator)

Daimyo Jackson is niet met de naam Jackson geboren, Daimyo draagt deze officieel en met toestemming van Joe Jackson, de vader van Michael. Daimyo Jackson werkt al ruim 20 jaar als Michael Jackson imitator.

Hij is geen wannabe maar een een unieke verschijning die zelf uiteraard groot fan is van The King of Pop.

Pepsi, Euro Disney, Fiat (Tipo), Burger King, Maggi en andere grote bedrijven maakte veelvuldig gebruik van deze ster. Diverse TV spots en advertenties zijn aan de beeltenis van Daimyo Jackson gekoppeld. Daimyo Jackson heeft zelfs 'ingevallen' voor Michael Jackson!

In een strakke tribute-show van circa 30 minuten komen alle grote hits van Michael Jackson voorbij.

Daimyo Jackson (Michael Jackson imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daimyo Jackson (Michael Jackson imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daimyo Jackson (Michael Jackson imitator) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daimyo Jackson (Michael Jackson imitator). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daimyo Jackson (Michael Jackson imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.