Daniel Lippens boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Daniel Lippens

Daniel Lippens is geboren op 19 december 1988 (Amsterdam) Vroeger woonde Daniël samen met Ivo! Maar na een aantal jaar hokken en het studentenleven ervaren zijn ze nu toch apart gaan wonen. Daniël begon in 2014 met een nieuwe ervaring en baan: Radio 538. Daar hoor je ‘m met De Avondploeg. Daniël lijkt een hele stoere jongen, maar toch wordt-ie heel snel emotioneel van mooie films, muziek en goeie tv-series. Dat wordt snel huilen dus met al die mooie muziek op Radio 538!

Samen met Ivo van Breukelen hoor je Daniël Lippens elke maandag tot en met donderdag tussen 21.00 en 00.00 uur met De Avondploeg. Op zondagavond presenteert Daniël tussen 21.00 en 00.00 z’n eigen programma.

Daniel Lippens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Daniel Lippens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Daniel Lippens wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Daniel Lippens. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Daniel Lippens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.