Danilo Wattez boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 750,- excl. BTW

Biografie Danilo Wattez

Danilo Wattez wordt ook wel de nieuwe Jannes genoemd. Als wielrenner in de jeugdklasse was Danilo Wattez zeer succesvol. Maar zijn tweede passie, zingen, won het echter toch van zijn liefde voor het wielrennen. Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen zette hij een punt achter zijn wielerloopbaan en concentreerde hij zich alleen nog maar op het zingen.

Dit resulteerde uiteindelijk in zijn debuutsingle 'De zon in mij'. Een heerlijk nummer met een knaller van een refrein waarin de zon echt gaat schijnen. Het leek hem een leuk idee om, na het beëindigen van zijn wielerloopbaan, gelijktijdig met de start van de Tour de France zijn nieuwste single 'Als je Lacht' te lanceren. Deze tweede single is een opgewekt, vrolijk nummer met Griekse invloeden.

Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je, je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets, daarvan is Danilo Wattez overtuigd. Hij is dan ook van plan is om met flink doorzetten een eigen plek te bemachtigen in de artiestenwereld.

Danilo Wattez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danilo Wattez zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danilo Wattez wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danilo Wattez. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danilo Wattez te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.