Danny Heden boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Danny Heden

Danny Heden werd op 11 juli 1990 in Zwolle geboren. Als kleine jongen was hij altijd bezig met alles wat met muziek te maken had. Als er ergens een zang/karaoke wedstrijd was dan kon je Danny daar vinden.
Zingen zit hem in het bloed.


Als 16 jarige kwam Danny Heden in contact met Jan Kisjes uit Dalfsen en heeft in de JK Studio zijn eerste cd opgenomen met 11 cover nummers getiteld:‘’Op Komst’’.
Daarna verscheen het eigen werk van Danny Heden: ‘Kus Me’’ en ‘’Vrouw Van Mijn Dromen’’. Deze beide nummers zijn geschreven door Jan Kisjes. Met dit laatste nummer behaalde Danny in de regiotap ‘’ Zijn Superster’’.

Bram Koning schreef het nummer ‘’Eén Nacht Met Jou’’. Ook dit nummer werd zéér goed ontvangen.
Toen verscheen ‘’Zou Jij Bestaan’’. Deze single is opgenomen bij Hans Aalbers
Recording Studio’s in Nederhorst-den Berg en is uitgebracht bij Pink Records.
Wat dit nummer voor Danny zo bijzonder maakt is dat zijn moeder de tekst en muziek heeft geschreven. en ook dit nummer behaalde een superster in de regiotap

Dit nummer werd opgevolgd door ''Margarita" ,geschreven door Jan Kisjes.

Al gauw volgde Danny zijn volgende single "Zij is mijn lot " , uit de hand van Bram Koning. Het succes van ''Zij is mijn lot'' blijft ook in de rest van Nederland niet onopgemerkt en dus trekt Danny met regelmaat het land in voor uiteenlopende feesten en diverse media-optredens.

In maart 2009 is Danny een week naar Westendorf Tirol in Oostenrijk geweest met andere artiesten die daar ook optraden.
Het was weer geweldig en ook daar wist Danny wederom de gasten goed te vermaken. ( Zeer Geslaagd!!) Langs deze weg wil Danny iedereen bedanken voor de ontzettende leuke reacties en steun.

Er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe single en video clip van Danny. Het nummer : "Gigagantisch mooi" ,die binnen kort op diverse stations te horen en te zien zal zijn.

Het is zeker dat we van deze spontane jongen nog véél zullen horen!!

Het nummer is bij verschillende radiostations te horen en werd ‘’Hollandse Nieuwe’’ bij Radio NL. Ook was de bijbehorende clip regelmatig te zien bij TV Oranje, Sterren.NL & TV Oost. Het nummer scoort boven verwachting goed.

Danny Heden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny Heden zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny Heden wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny Heden. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny Heden te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.