Danny Lukassen boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW

Biografie Danny Lukassen

Zanger Danny Lukassen ziet op 5 mei 1971 te Amsterdam het levenslicht . Al snel is duidelijk dat Danny een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg stond hij net als menig Amsterdams jochie mee te zingen met één van zijn grote voorbeelden André Hazes. En wat vroeger een droom leek werd werkelijkheid.

2000
Op 30 september 2000 geeft hij een gigantisch succesvol concert met een orkest onder leiding van Paul Natte. Het enthousiaste publiek hoort van pop tot het levenslied, van Nederlands tot Engelstalige songs en zelfs de salsa Latino sound passeren de revue.

2003
Danny organiseert zijn tweede grote concert in de Amsterdamse RAI, opnieuw met Paul Natte en een uit 14 man bestaand orkest. 1000 verkochte kaarten en weer een groot succes. Op dit concert was ook Marianne van Wijnkoop, (één van de casting directors van Joop van de Ende en bekend als jury lid van the X-Factor) aanwezig die hem uitnodigde auditie te doen voor de musical ‘De Jantjes’. Danny kreeg een rol aangeboden maar een volgeboekte agenda belette tot zijn spijt deelname.

2006
Danny wordt benaderd om een tijdloos voetballied te schrijven voor de Supportersclub Oranje. Tijdens het WK 2006 blijkt ‘Nederland Oranjeland’ een hit en wordt bij iedere wedstrijd luidkeels meegezongen. Het succes met schrijven van songs doet hem besluiten zijn eigen album te maken.

Met deze successen op zak geeft Danny circa 100 optredens per jaar en vindt zijn weg naar de muziek die hij uiteindelijk ambieert en nu ook maakt!

2008
Januari 2008 verschijnt dan zijn eerste eigen CD/DVD ‘Laat me los’ met grotendeels uit het hart geschreven eigen nummers en met zijn kenmerkende, prettige stemgeluid en voor ieder wat wils. Medio januari 2008 ligt het album in de winkels.

Danny Lukassen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Danny Lukassen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Danny Lukassen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Danny Lukassen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Danny Lukassen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.