Dave Vermeulen boeken?

Dave Vermeulen uit TVOH boeken voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Dave Vermeulen

Dave Vermeulen is de leadzanger van de band ‘Voltage’. Na het verliezen van een weddenschap heeft Dave zich ingeschreven voor The Voice of Holland. Met zijn stevige rockclassics en powerballads groeide de populariteit van deze sympathieke Brabander wekelijks en eindigde hij in de finale op de 2e plaats.

De zelfgeschreven single Found Myself a Home is zojuist uitgebracht en de band maakt zich op voor een clubtour en een mooie festivalzomer met o.a. Zwarte Cross. Daarnaast is Dave Vermeulen & Voltage beschikbaar voor optredens in feesttenten, dorpsfeesten en op besloten events met een mix van eigen repertoire (High Powered 70's Rock 'n Roll) en rockclassics uit The Voice of Holland.

Boekingsmogelijkheden Dave Vermeulen:

Dave Vermeulen & Voltage (Live Band)
-Optreden met live band
-Mix van eigen repertoire (70's Rock 'n Roll) en TVOH-covers
-Optreden van 1 x 60 min.
-Exclusief licht en geluid

Dave Vermeulen & Voltage (Live Band Akoestische set):
-Optreden met live band
-Mix van eigen repertoire (70's Rock 'n Roll) en TVOH-covers
-Speelduur 1 x 25 min.
-Exclusief licht en geluid

Dave Vermeulen (Solo Akoestische set):
-Solo optreden
-Mix van eigen repertoire (70's Rock 'n Roll) en TVOH-covers
-Speelduur 1 x 25 min.

Dave Vermeulen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dave Vermeulen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dave Vermeulen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dave Vermeulen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dave Vermeulen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.