David Benjamin boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie David Benjamin

David Benjamin studeerde af aan de Filmacademie Amsterdam. Hij werkte als cameraman en regisseur mee aan verschillende speelfilms, videoclips en commercials. Toch bleef zijn grootste passie: muziek maken.

In 2014 maakte hij definitief de keuze om vol gas voor de muziek te gaan. In het verleden speelde hij in de formatie The Relish en tourde hij meerdere malen mee met Chef’Special als solo support act.

David schrijft muziek, omdat muziek geen vertaling nodig heeft. In 2014 was David finalist in het televisieprogramma ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’. Hij deed auditie met het nummer ‘Through Your Eyes’ dat een zware lading heeft.

David Benjamin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over David Benjamin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over David Benjamin wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van David Benjamin. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over David Benjamin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.