De 1000 in 1 kastjes kast boeken?

  • Tijdsduur: 1 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De 1000 in 1 kastjes kast

Een feestje bouwen is altijd leuk, en zeker als je dit kunt doen met alleen maar leuke liedjes! Dat dachten de mannen van de 1000 in 1 kastjes kast dus ook!

“De mannen van de wat????” Zul je denken. De 1000 in 1 kastjes kast, dit is een enorme kast die deze stoere jongens zelf in elkaar hebben geknutseld. Ze zijn enorm trots op hun bouwwerk en dat laten ze blijken ook in deze spetterende liedjesshow! Nu zul je misschien nog niet helemaal snappen wat het nut is van zo’n 1000 in 1 kastjes kast, maar in de kast zijn allemaal leuke liedjes verstopt. En speciaal voor Sinterklaas hebben zij er ook allerlei leuke Sinterklaasliedjes in gestopt. Hoe en waarom wordt in de show wel duidelijk, net als de knutselkwaliteiten van de mannen!

Alle kinderen worden gedurende deze show heerlijk uitgedaagd om mee te bewegen, dansen, springen en zingen! En als klap op de vuurpijl komt dan nog het laatste lied! Dit lied is wel zo bijzonder, gek, spannend en leuk dat de jongens dit lied achter slot en grendel verborgen houden………..maar waar was die sleutel ook al weer……?

Een show vol actie en interactie waar met name jong maar ook zeker oud van zal gaan genieten

De 1000 in 1 kastjes kast boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De 1000 in 1 kastjes kast zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De 1000 in 1 kastjes kast wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De 1000 in 1 kastjes kast. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De 1000 in 1 kastjes kast te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.