De Bounties boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie De Bounties

Als band hebben we al meerdere evenementen mogen bespelen. De vraag is eigenlijk hoe zijn De Bounties ontstaan en wat drijft ons om er elke keer weer een feest van te maken? Het idee om een band te beginnen gaat terug naar een gezellig Jazzfestival in Brabant, waarbij we het lumineuze idee krijgen om een Nederlandstalige feestband te beginnen. Uiteindelijk worden De Bounties opgericht tijdens de traditionele jaarmarkt in ons dorp.

Dit is het begin van De Bounties we schrijven dan 1997. De Bounties ontpoppen zich als een echte gezellige feestband en worden al snel in de regio ontdekt.
Anno 2012 zijn De Bounties een veel breder repertoire ten gehore gaan brengen  wat bestaat uit een Nederlands en Engels repertoire. De basis is wel hetzelfde gebleven…..FEEST in de tent!!

Een greep uit ons repertoire: Amy Winehouse, De Dijk, Tina Turner, Robbie Williams, Guus Meeuwis, Lady Gaga, Wolter Kroes eigenlijk veels te veel om op te noemen.
    

De Bounties boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Bounties zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Bounties wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Bounties. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Bounties te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.