De Bushalte boeken?

  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: niet van toepassing
  • Prijs: € 1.375,- excl. BTW
  • Opmerking: Max. 3 acts, ook combinatie mogelijk

Biografie De Bushalte

Vlakbij uw locatie staat ineens een bushalte. Bij die bushalte staan de twee zussen Det en Zus van de Ven. Twee typische vrouwen uit een klein dorp, eeuwige vrijgezellen met een eigen visie op de wereld en op elkaar.
Zij bekijken wat voorbij komt, en geven commentaar op alles wat ze zien.

Det weten, dankzij uw input, opvallend veel van uw bedrijf en van bijvoorbeeld de jubilaris. Ook de bushalte zit in het complot want de namen van de haltes waar de bus zou moeten stoppen komen erg bekend voor…….
De bushalte kan overal staan, ook tijdens een uitje van het bedrijf, incentive of een ander gewenste plek. Binnen of buitenland, het maakt niet uit. Hoe verrassend is het immers om Det en Zus eerst op het vliegveld tegen te komen, maar ook op uw bestemming in het buitenland?!

Een mooie entree-act bij een feestelijk evenement, tevens geschikt voor familiedagen, open-dagen, incentives en met hun  ludieke maatwerk-act voor bijvoorbeeld een congres of een jubilaris. Graag overleggen we met u over alle mogelijkheden met deze unieke retro-act zoals een speciaal lied, gedicht of kleine sketch.

De Bushalte boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Bushalte zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Bushalte wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Bushalte. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Bushalte te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.