De Coen en Sander Show boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Coen en Sander Show

Sinds augustus 2015 zijn Coen & Sander van maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur te horen op Radio 538 in de Coen & Sander Show. Voorheen zaten zij bij 3FM, waar het programma in 2008 zelfs werd bekroond met de Gouden Radioring voor beste radioprogramma. Coen & Sander zijn áltijd bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, kneiterharde 90’s platen, foute aprés ski en de house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Kortom, de mannen trekken het land in om het woord “feest” naar een hogere dimensie te brengen.

De Coen & Sander show is te boeken als DJ-set (90 min) waar écht niets te gek is! Daarnaast zijn Coen & Sander vaak te vinden op bedrijfsevents waar zij de gehele avond presenteren, hebben zij ‘’Das Coen Und Sander Fest’’, zijn ze op alle major festivals te vinden en hosten zij op meerdere events een eigen Coen & Sander area.

De Coen en Sander Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Coen en Sander Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Coen en Sander Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Coen en Sander Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Coen en Sander Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.