De Compaenen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Compaenen

Deze 3 (vaak 4) mans band zet al enkele jaren vaderlandse podia en feesten in vuur en vlam met hun aanstekelijke muzikale mix van Soul, Rhythm&Blues, Jump & Jive en Latin.

Uitgerust met instrumentarium als contrabas, gitaar, drums en meestal ook met sax bewijst deze band dat echte muziek tijdloos is. Voeg daar de werkelijk prachtige meerstemmige vocalen aan toe, gezongen door 3 (of 4) charismatische koppen en je weet:
Deze Compaenen weten waar Abraham zijn 'mojo' haalt.

Soms klein, akoestisch op een chic tuinfeest, dan weer in vol ornaat knallend op een groot festival, bedrijfsfeest, bruiloft, dansfeest of dampende club: wat altijd blijft is de onontkoombare energie en liefde voor muziek. Een veel gehoorde kritiek is dan ook: "jullie stralen zoveel spelplezier uit, het spat gewoon van het podium"!

De Compaenen zijn ook te boeken voor grotere dansfeesten onder de naam "48Special". De band kan daarbij ook verder worden uitgebreid waardoor ze nog meer feest-garantie bieden.

In deze bezetting was de band onder andere op meerdere zomerfestivals te bewonderen.

De Compaenen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Compaenen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Compaenen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Compaenen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Compaenen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.