De Dikdakkers boeken?

De Dikdakkers boeken | Inhuren voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Hobbelpaard, Cowboys & Indianen

Biografie De Dikdakkers

Hans en Anton, alias de Dikdakkers, bekend van grote hits als Cowboys en Indianen, Oef, Het Vliegerlied, en Hobbelpaard.

De Dikdakkers zijn een geweldige feest-act voor feesttenten, zalen, café’s en overal waar feest moet worden gevierd.

Tegenwoordig wordt er tijdens optredens een een heuse bobslee op het podium geplaatst, waarin het publiek plaats kan nemen. Dit natuurlijk ter illustratie van hun grote voorjaarshit: Het Bobslee-lied.

De Dikdakkers treden vaak op als officiële gast bij de wedstrijden voor het Nederlands elftal. In de periodes van EK en WK of kwalificatie-wedstrijden, zijn de Dikdakkers te boeken met een speciale “Oranjeshow”. Natuurlijk is deze show ook zeer geschikt in de periode rond Konings/Koninginne/Prinsjesdag en andere gelegenheden die Oranje gerelateerd zijn.

De Dikdakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Dikdakkers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Dikdakkers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Dikdakkers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Dikdakkers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.