De Fik Erin boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Fik Erin

De herkenbaren tunes van De Fik Erin worden al 12,5 jaar met drift in je oor geflambeerd. Regelmatig afgewisseld met de meest bekende liedjes van alle tijden waardoor je werkelijk elke klank mee wil schreeuwen.

Met ruim 500 optredens op zak, 2 albums, een 10 tal singles weet De Fik Erin van elke gelegenheid een lichtontvlambaar feestje te maken.

Maar er is meer…
De uptempo Nederlandstalige ska boys, vieren dit jaar op unieke wijze dat zij al 12,5 jaar dezelfde bezetting zijn. Het laatste weekend van augustus zullen zij touren door hun eigen geboorteplaats met een line up van heb ik mij jou daar.

Alsof dat nog niet genoeg is de brabantse formatie druk bezig met het releasen van niet 1, niet 2 MAAR 3 EP’s.

Blijf ons volgen. Stay connected. Leve de koning.

De Fik Erin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Fik Erin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Fik Erin wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Fik Erin. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Fik Erin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.