De Flamingos boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Flamingos

De Flamingo's maken uw bedrijfsevenement, relatiefeest, congres of bruiloft tot een spraakmakend feest. Met zorg voorbereid, in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en solide uitgevoerd in een mix van muziek en show. De Flamingo’s hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen een jarenlange ervaring opgebouwd en kennen bijna alle locaties van binnen en van buiten. De Flamingo's spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreide internationaal repertoire, twee-of driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund.

Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers maar ook eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingo's Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

De Flamingos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Flamingos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Flamingos wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Flamingos. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Flamingos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.