De Foute Fotograaf boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Foute Fotograaf

De Foute feestfotograaf is overal. Vraagt of u even wilt poseren zodat hij een onverwachte foto kan maken. Vaak moeten mensen "say cheese" zeggen, maar dat is bij hem niet nodig. U zult geheid moeten lachen om zijn bijzondere aanpak. "Lelijke mensen bestaan niet", zegt hij. "Alleen lelijke foto's". Hij is geknipt voor zijn vak. En een beetje verknipt. Heeft hij een voorliefde voor mannen? Of toch voor vrouwen? Of allebei? Eugène is een mensenmens. Kan over echt ieder onderwerp met u meepraten terwijl hij u klikt.

Was jarenlang paparazzo als paparazzi fotograaf. Heeft zo'n beetje alle BN'ers voor zijn lens gehad. Maar nu fotografeert hij veel liever u. Omdat u geen maniertjes heeft, geen kapsones. Omdat u zo gewoon bent. Hij probeert u te "vangen" met zijn camera en dat vast te leggen. Om na het zien van de foto hij van u maakte te zeggen: "You are so beautiful to me".

De Foute Fotograaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Foute Fotograaf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Foute Fotograaf wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Foute Fotograaf. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Foute Fotograaf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.