De Gastheer boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Gastheer

Allround gastheer. De eerste persoon die u tegenkomt voordat u bij de entree naar binnen gaat. Als een echt gastheer zal hij u ontvangen, op uw gemak stellen, grapjes maken en u naar binnen begeleiden. Kernwoorden zijn vriendelijk, vreugdevol en vrolijk. Heeft antwoord op al uw vragen.

Gedurende het evenement is hij vraagbaak, aanspreekpunt en gastheer. Ook wegwijzer. Ook kan hij op het podium sprekers aankondigen en het programma aan elkaar praten. Zonder teksten op papier, maar los uit de pols, met humor en inspelend op de situatie. Hij spreekt Engels, Frans en Duits.

De Gastheer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Gastheer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Gastheer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Gastheer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Gastheer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.