De Glasblazers boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie De Glasblazers

De Glasblazers is een Fries blaasorkest uit Heerenveen. Het orkest ontleend zijn identiteit aan de combinatie van 13 koperblazers met een unieke sound. De muziek heeft pop- en folk invloeden variërend van meezingers, easy listening tot bigband. De Glasblazers begonnen ruim 30 jaar geleden als 'Boerenkapel' en verzorgen optredens bij feesten en partijen, bedrijfsfeesten en sportevenementen.

In Frylân werden De Glasblazers vooral bekend door het spelen van 'It Frysk Folksliet' bij SC Heerenveen, de schaatsfeesten in IJstempel Thialf en hun historische optreden tijdensde Elfstedentocht.Ook buiten de provincie bleven De Glasblazers niet onopgemerkt en traden ze op inNoorwegen, Litouwen, Frankrijk, Italië, Duitsland, België en zelfs op Curaçao.

De Glasblazers gaan niet snel een uitdaging uit de weg en spelen graag op uw (besloten) feesten, events of festivals, maar staan ook open voor maatwerk verzoeken.

De Glasblazers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Glasblazers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Glasblazers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Glasblazers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Glasblazers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.