De Heeren Van boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW

Biografie De Heeren Van

De Heeren Van is een allround 3 persoons coverband en bestaat uit Jeroen Vanlierop, Mark Lodewijks en Roy Hufnagel.  Dit drietal weet met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment snel alle harten te stelen.
Coverbands en artiesten voor bruiloften of feesten

Het brengen van de juiste muziek op het juiste moment dus als de pannen van het dak moeten dan is dit zeker geen probleem bij de mannen. Maar even gas terugnemen voor een slow nummer behoort ook tot de mogelijkheid.
Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.Een allround coverband met maar 3 personen in de gelederen maar alle 3 zijn het multi muzikale muzikanten met veel gevoel voor entertainment, muziek en de juiste sfeer neer te zetten.

De Heeren van zijn interactief en spelen uw verzoekjes. Het repertoire sluit altijd aan op uw festiviteit.

De Heeren Van boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Heeren Van zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Heeren Van wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Heeren Van. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Heeren Van te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.