De Hollandio`s boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie De Hollandio`s

Na jarenlang afzonderlijk te hebben gewerkt door het hele land hebben Jack & Janske besloten een nieuw duo te vormen onder de naam “De Hollandio’s”. Tijdens diverse optredens kwamen Jack van Raamsdonk en Janske regelmatig Emile Hartkamp en Norus Padidar tegen, deze producers nodigde hen uit om eens in de studio teArnhem van gedachten te wisselen.

Emile Hartkamp ontfermde zich over het nieuwe Duo met als resultaat : Een nieuwe naam, de hollandio’s een fantastische single ”Jij laat ’t zonnetje weer schijnen” en een album waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd. De single en het album worden onder het label van Goldstar uitgebracht.

De Hollandio`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Hollandio`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Hollandio`s wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Hollandio`s. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Hollandio`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.