De Kapitein boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Kapitein

Of het nu op het water is of op het land: hij is altijd kapitein, uw kapitein. Verwelkomt u vriendelijk en voelt meteen aan zijn water wat voor vis hij in de kuip heeft. Zal kijken of u zeebenen heeft en of uw richtinggevoel in orde is. Bakboord en stuurboord kan hij u uitleggen: het ene is links, het andere rechts. Of andersom.

Sterke verhalen heeft hij voldoende, sterke drank niet meer want hij staat al een tijdje droog. Het was: in ieder stadje een ander natje. Was o.a. kapitein van een baggerschuit. Tegen toeristen zegt hij: "I was captain of a shitboat." Maar nu vaart hij met u mee als gastheer of loopt rond op een nautisch evenement, havendag of Sail. Kapitein aan wal. Let wel: niet aan lager wal. Zonder de kapitein vaart niemand wel.

De Kapitein boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Kapitein zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Kapitein wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Kapitein. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Kapitein te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.