De Kippets boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Kippets

De Kippets zijn 3 kippen genaamd Knappie, Kakel en Kibbeltje, ze zijn van hetzelfde formaat het vrouwelijke geslacht, alledrie blauw met een rood flebbetje onder de kin en gele pootjes.
Knappie draagt een geel boek, Kakel een rode strik om de hals en Kibbeltje draagt twee groene knopen op haar verenkleed en heeft altijd een groen breiwerkje bij zich.
In Nederland heten ze de Kippets maar in het buitenland heten ze the Bellies.
Kakel, Knappie en Kibbeltje zijn de namen van de 3 kippen.

De Kippets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Kippets zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Kippets wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Kippets. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Kippets te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.