De Magische Sinterklaasshow boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Magische Sinterklaasshow

Nederlands meest beroemde goochelaar Hans Kazàn en zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn, verzorgen voor bedrijven en diverse organisaties een uniek Sinterklaasprogramma.

Een programma waar de kinderen maar ook de ouders van zullen genieten!

Deze show van ongeveer 45 minuten is bedoeld als voorprogramma van de uiteindelijke Sinterklaas zitting.

De onbegrijpelijk en interactieve goocheltrucs van Hans Kazàn in combinatie met de humor en grappen van Steven staan garant voor een onvergetelijk familie feest!

De Magische Sinterklaasshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Magische Sinterklaasshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Magische Sinterklaasshow wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Magische Sinterklaasshow. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Magische Sinterklaasshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.