De Medlies boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Medlies

Zanggroep De Medlies, voorheen bekend als Die Milka's, bestaat sinds 2008. Vanaf de oprichting tot en met begin 2010 hebben we in eigen beheer een aantal (carnavals-)liedjes uitgebracht. Na carnaval 2010 hebben we het schrijven van liedjes achter ons gelaten. Door het repertoire uit te breiden met een flink aantal nationale en internationale feesthits en meezingers zijn we in staat overal en op elk moment een feest te bouwen. Daarom hebben De Medlies opgetreden op allerlei verschillende feesten en festivals.

Inmiddels weten De Medlies door het zingen van herkenbare Nederlands-, Engels- en Duitstalige hits bij iedere gelegenheid een feeststemming te creëren. Met een enorme energie en uitstraling zetten De Medlies een sfeer neer waarbij het simpelweg niet mogelijk is stil te blijven zitten!
Enkele hoogtepunten die wij in de afgelopen jaren mee hebben mogen maken.

Kerstgala AHOY (Rotterdam); Feestavond Piet Paulusma (Herbaijum) ,Weidegangfeesten (Aarle-Rixtel); WiSH Outdoor (Beek en Donk) ; Zo. Festival (Lieshout); Carnaval Grote tent op de Mert (Eindhoven); Opening Kennedymars (Someren); Heise Bierfeesten (Someren-Heide); Oktoberfeste (Valkenswaard).

De Medlies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Medlies zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Medlies wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Medlies. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Medlies te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.