De Oranje Leeuw boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Oranje Leeuw

Onze Oranje leeuw komt graag naar uw evenement.


4 x 30 minuten loopt de Oranje Leeuw met begeleider over uw evenement. Kinderen kunnen hem een handje geven of met hem op de foto.

Leuk om rond te laten lopen tijdens Koningsdag of op dagen dat het Nederlands elftal moet voetballen. Dit levensgrote character wordt altijd door iedereen gewaardeerd.

De Oranje leeuw is een graag geziene gast tijdens de EK en WK wedstrijden van het Nederlands elftal.

De Oranje Leeuw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Oranje Leeuw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Oranje Leeuw wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Oranje Leeuw. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Oranje Leeuw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.