De Pietentoppers boeken?

Foto: Bram Heimens
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie De Pietentoppers

De Pietentoppers bestaan uit Geraldo, Javiero en Nando.
2 ervaren zangpieten die hun krachten gebundeld hebben en samen met Sinterklaas naar Nederland komen om het land op zijn kop te zetten!

Voor een intocht, een feest of evenement vol met gezelligheid, zang, muziek en entertainment, De Pietentoppers. De Pietentoppers garanderen een TOP-feest.

De Pietentoppers zijn er voor een brede doelgroep van 0 tot 100 jaar, voor elk kinderfeest, bedrijfsfeest, prive-evenement of bijzondere gelegenheid verzorgen ze een optreden op maar.

Repertoirelijst van de Pietentoppers:

Naast hun 1e single "feest in Nederland" presenteren de Pietentoppers een breed arsenaal aan nummers.
Uiteraard de traditionele Sinterklaasliedjes van toen en nu  veelal uitgevoerd in een modern jasje.

Verder bestaat het repertoire uit herkenbare medley`s met daarin hits zoals: Als de morgen is gekomen, Rosanne, Mama Se, Viva Hollandia. Maar ook de bekende Engelstalige meezingers als bv : Grease medley, Hey Baby en Amarillo passeren de revu.

Pietentopper 1 Nando: de Hoge Piet:


Nando is de zanger met de hoogste noten en dus de meeste stemmetjes van het trio. Nando is de intelligentste van de 3. De stille kracht. Hij zegt niet veel, maar alles wat hij zegt, is raak en gevat. En maak hem niet kwaad, want dan pakt hij de microfoon en blaast iedereen weg. Zijn stem klinkt als een klok en als hij zingt, wordt je spontaan fan! Zijn lengte en verlegenheid zijn altijd voer voor grapjes van de andere 2. Maar wie het laatst lacht....

Pietentopper 2 Geraldo: de Maffe Piet:


Geraldo is de kleinste en de jongste van het stel. De entertainer zonder gêne. Maar dus ook de naïefste. De rotklusjes zijn voor Geraldo en hij doet ze ook braaf. Een zaal op zijn kop zetten, is gesneden koek voor Geraldo. Hij windt iedereen om zijn vinger en pakt iedereen in met zijn enthousiasme en mooie geluid. De ene grap na de ander komt er uit zijn mond. Een durfal. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. De kleinste met de grootste mond.

Pietentopper 3 Javiero: de FeestPiet:


Javiero is de zanger en entertainer die een feestje weet te bouwen, zoals niemand anders kan. Als hij roept: "armen de lucht in", moet je eens kijken wat er in een zaal gebeurt. Het dak gaat eraf. Hij is de meest stabiele van het trio, houdt de boel netjes bij elkaar en weet de andere 2 vaak met leuke grapjes uit de tent te lokken. Een mooie stem, een goeie beweger en een goeie kop. Improviseren is zijn hobby en daar maakt hij dan ook gretig gebruik van door de andere 2 Pieten soms op het verkeerde been te zetten. Javiero wil je op je feestje. Maak je borst maar nat!

De Pietentoppers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Pietentoppers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Pietentoppers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Pietentoppers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Pietentoppers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.