De Pleemeets boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.195,- excl. BTW

Biografie De Pleemeets

Volgens een recent onderzoek brengt ieder mens gemiddeld 50 minuten per week door op het toilet. In ons hele leven brengen we gemiddeld 1 tot 3 jaar door op het toilet………….maar uit een nog recenter onderzoek is er goed nieuws : want deze momenten worden vanaf heden een waar FEESTJE dankzij de Pleemeets !!!!!

De Pleemeets weigeren om enkel het toilet schoon te houden ! Ná hun hilarische entree, in hun zorgvuldig gestylde foute toilet outfit, kan het feest pas echt beginnen ! Myléne en Manuela zullen net iets té voortvarend te werk gaan bij het schoonhouden van de toiletten, en zullen de toiletgasten hierbij met grote regelmaat trakteren op de meest hilarische, en bovenal op de lachspier werkende, momenten. De Pleemeets zullen menig toiletbezoeker, gewild of ongewild, voorzien van een (smakeloos) kledingadvies en zullen ze menig ingezakt kapsel binnen no-time omtoveren tot een strak gekapte coupe!

De Pleemeets draaien nergens hun, mooi gemanicuurde, handjes voor om.

Onontbeerlijke lachmomenten, en lachwekkende taferelen, waar uw gasten nog lang over zullen napraten : dat zijn de Pleemeets !

De Pleemeets improviseren er vrolijk op los, en zullen hun geschraapte keelbandjes zeker niet onberoerd laten tijdens hun toiletwerkzaamheden !

Zonder enige waarschuwing kunnen de nietsvermoedende toiletbezoekers zomaar een stevig rocknummer om de oren krijgen, en helaas voor de bezoekers aan het kleine kamertje, gaan de dames niet altijd bepaald zachtjes en subtiel te werk !

Kortom : de Pleemeets brengen entertainment in de meest breedste zin van het woord, en zullen tijdens hun aanwezigheid menig zintuigje doen prikkelen ! Een ontmoeting met de Pleemeets, zal bij alle bezoekers tot in de lengte van dagen in hun geheugen blijven gegrift !

DE PLEEMEETS is bij uitstek geschikt voor (bedrijfs)feesten, evenementen, openingen, privéfeesten en andere noemenswaardige evenementen waar de Pleemeets hun creatieve uitspattingen kunnen laten gelden !

De act van de Pleemeets kan tevens worden gecombineerd met ‘animatie’ van de gasten in de feestruimte, rookruimte, of een andere plek waar uw gasten kunnen worden ‘lastiggevallen’ door deze spraakmakende ‘Toilet Diva’s’

De Pleemeets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Pleemeets zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Pleemeets wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Pleemeets. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Pleemeets te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.