De Reuze Paashaas boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Reuze Paashaas

De reuze Paashaas komt samen met zijn kleine vriendje de kleine Paashaas. Onze reuze Paashaas is een opvallende verschijning, die je zeker niet over het hoofd kan zien.

Met z'n tweeën delen ze ook nog eens 500 chocolade eieren uit aan uw publiek. Een paasattractie van de entertainment specialist die staat als een huis.

De Reuze Paashaas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Reuze Paashaas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Reuze Paashaas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Reuze Paashaas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Reuze Paashaas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.