De Rode Loper boeken?

De Rode Loper boeken of inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Rode Loper

De langste rode loper van Nederland? Ontvangst of Opening ?

Dan wilt u natuurlijk een Rode Loper, om uw gasten op een stijlvolle manier te ontvangen en bent u hier bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een Rode Loper voor u …..Maar dan wel één van 40 meter, waar uw gasten lekker lang van kunnen genieten. De langste en hoogste openingsact van Nederland. Voordat u denkt, oeps 40 meter….dat is veel te lang….Dat kan ik niet kwijt? Zeker wel!

De Rode Loper zal niet altijd recht toe recht aan liggen, doch zonodig met een onverwachte kronkel er in.

We kunnen de laan uit, de hoek om, twee deuren door, langs de straat, over de brug, zelfs dwars door de tuin, over de sloot en zelfs door uw huis of kantoor heen.

Dat is nou juist de grap. Geen huis te klein, geen kasteel te groot, geen enkel probleem, deze rode loper komt altijd uit bij het eindpunt.

En wat dacht u van de extra bij te boeken ‘Grande Dame’? Met enige overredingskracht mogen uw gasten het beleven om onder haar rok door hun weg te vervolgen.

De Rode Loper boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Rode Loper zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Rode Loper wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Rode Loper. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Rode Loper te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.