De Rolero`s boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Rolero`s

De Rolero`s zijn zowel een elektrisch versterkte band, als een akoestische loop-act.

De Rolero`s  spelen op een chique diner-dansant maar ook op een bedrijfsfeest, op een bruiloft en op een swing- feest . Als loop-act zorgen zij voor een uiterst vrolijke sfeer.

Tijdens een diner, receptie of andere gelegenheid brengen wij van tafel tot tafel entertainment, maar ook spelen we op de achtergrond terwijl de rest van de aanwezigen ongestoord hun conversatie kan voortzetten.

De onversterkte loop-act is cabarettesk entertainment met mooie samenzang, ondersteund door accordeon, gitaar, contrabas en percussie.

Versterkt maken ze van ieder feest een dansfeest of blijven desgewenst op de achtergrond. Vooral de combinatie loop-act en versterkt optreden zorgt voor een optimale sfeer bij ieder feest.

 Het veelzijdige en met zorg uitgekozen repertoire bestaat uit Latin, jazz, rock & roll, sixties, reggae, polka en disco.  Kortom : op elk feest voelen de Rolero`s zich thuis.

Standaard spelen de Rolero`s als 5-mansformatie : accordeon, gitaar,saxofoon, bas, drum.
Maar ook spelen ze desgewenst als kwartet of als trio.

De Rolero`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Rolero`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Rolero`s wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Rolero`s. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Rolero`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.