De Romeos boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Romeos

We schrijven april 2003. Davy Gilles en Chris Van Tongelen staan samen in de musical Romeo & Julia… het kriebelt om samen een groep op te richten! Gunther Levi, vriend bij ‘Familie’, is al snel overtuigd om mee op de kar te springen. En wat een kar… Anno 2013 staan Davy, Chris en Gunther als De Romeo’s tien jaar op de planken en zijn ze geliefd in heel Vlaanderen. Overal waar de drie heren, bij voorkeur in maatpak, zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze voor garant… 100% feest!

Davy, Chris en Gunther hebben ondertussen al een heel muzikaal parcours afgelegd. In 2003 staan ze, net als de eerste lichting Idolen, op het VTM Zomertour-podium. Iets wat ze de volgende vier jaar in hun zomeragenda hebben staan.

In 2004 duiken Davy, Chris en Gunther de studio in en dat mondt uit in twee Nederlandstalige singles: ‘Strand’ en ‘Nooit te laat’, waarmee ze een paar keer Tien Om Te Zien haalden. De eerste full cd volgt in 2006. ‘Non Stop Party’, de titel spreekt voor zich: een cd voor één groot festijn, met de leukste medleys. Ondertussen nemen ze vooral bedrijfsfeesten voor hun rekening. In 2008 volgt album nummer twee, ‘The party goes on’. En ja hoor, het gaat zeker door want vanaf dan trekken de drie knappe heren ook volop de kaart van feesttenten en festivals.

In 2008 heeft in Hasselt het allereerste echte Schlagerfestival plaats. De Romeo’s zijn er vanaf het begin elk jaar bij. Dit jaar toveren ze de Ethias Arena ook al voor de vijfde keer om in hun bloedeigen Zingpaleis, hét meezingfeest van Vlaanderen. Tien jaar De Romeo’s, vijf jaar Het Zingpaleis: 2013 is een echt feestjaar.

Maar we keren nog even terug in de tijd. In 2011 verrassen Davy, Chris en Gunther vriend en vijand door een volledig Nederlandstalig album uit te brengen. ‘De Romeo’s in ’t Wit’ haalt in een mum van tijd goud. “Viva De Romeo’s” wordt een dikke hit!

In 2012 lanceren ze terug een Nederlandstalig album, ‘Feesten In Stijl’. En 2012 wordt een absoluut topjaar voor de drie Romeo’s. Ze krijgen een Anne Award voor ‘Beste Groep’, ze krijgen de Zomerhit van 2012 voor ‘Beste Ambiance’ en bovendien ook DE Zomerhit 2012 met hun ‘Vlaanderen Feest’. En de prijzenregen is nog niet gedaan want bij de Mia’s gaan aan ze de haal met een Mia voor ‘Beste Vlaams Populair’.

2013 zetten De Romeo’s voort op hetzelfde winnaarselan. Ze namen drie Anne Awards mee naar huis: eentje voor ‘Beste Groep’, eentje voor ‘Beste Groep Ambiance’ en de absolute Anne Award, samen met Jan Smit, voor hun dikke nummer 1-hit ‘Zingen, Lachen, Dansen’. Een fantastisch begin maar het einde is nog niet in zicht. De heren zijn volop bezig aan een nieuw album en de agenda puilt alweer uit van de optredens. 2013: 10 jaar De Romeo’s en 5 jaar Het Zingpaleis… 100% FEESTGARANTIE!

De Romeos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Romeos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Romeos wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Romeos. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Romeos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.