De SinterStreamShow boeken?

  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De SinterStreamShow

Rechtstreeks vanuit de SinterStreamStudio presenteren de kinderhelden Titus & Fien het interactieve en unieke bedrijfsfeest voor alle medewerkers en hun kinderen! Wij gaan een Sinterklaasshow streamen naar bedrijven voor hun personeel. En dat is natuurlijk wel een heel goede optie, waarbij we volgens alle maatregelen werken: de mensen hoeven niet te reizen, zitten lekker met het gezin op de bank en genieten toch enorm van een show. Deze uitzending/show maken we heel persoonlijk, het logo van het bedrijf is in beeld, en we vragen vooraf inside info over de kinderen en medewerkers om het echt hùn Sinterklaasevent te maken.

-    Optredens van de populaire Party Pieten!
-    Knutselpiet gaat met de kinderen aan de knutsel!
-    De grote Sinterklaasquiz waarbij iedereen thuis kan meespelen!
-    Natuurlijk Sinterklaas waaraan je al je vragen kan stellen in het Sinterview!
-    Ingestuurde informatie wordt verwerkt in de show!
-    Uw bedrijfslogo wordt verwerkt in de leader van de show!

Voor de 45 minuten durende show is het zelfs mogelijk een SinterStreamShow pakket vooraf te laten bezorgen bij de kinderen met daarin snoepgoed, een SinterStreamShow Doeboek en Sinterklaasversiering voor in huis. Boek nu de perfecte tijd voor de SinterStreamShow zodat zelfs dit jaar Sinterklaas uw bedrijf niet overslaat.

De SinterStreamShow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De SinterStreamShow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De SinterStreamShow wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De SinterStreamShow. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De SinterStreamShow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.