De Skilders boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Skilders

Gasten komen aan en worden tegengehouden door twee werklui die nog even de laatste puntjes met een kwastje aan het aantippen zijn.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hun werk voor niets is geweest wanneer iemand er langs loopt (en oja… het zou ook vervelend zijn voor diegene zijn goeie goed).

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn hoofdzakelijk inzetbaar bij de deur. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aflakken zijn van de ingang van de locatie. Mensen worden op humoristische wijze naar binnen geloosd, zonder hun kostuum te bevuilen met verf (zij gebruiken geen echte verf, wat wel? Nodig ze uit! Wel hebben zij de mogelijkheid om wel een verflucht te creëren). Deze act laat uw gasten bij de deur alvast ondooien en zullen met een kleur het event betreden.

Indien gewenst kunnen zij zich ook op entertainende wijze tussen de gasten bevinden.

De Skilders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Skilders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Skilders wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Skilders. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Skilders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.