De Spikes boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Spikes

FUNtertainment©, een begrip waar "de Spikes" een pattent op hebben. Wat mag je verwachten? Sounds & humor uit alle (uit)hoeken van onze planeet (en zelfs daarbuiten!). Muziek voor elk generatie (zelfs voor de allerkleinsten ... kunnen we het maken ...). Van het wijdse schapenveld-geluid van de Ierse folkvlakten van "The Pogues" tot de zwoele, kleverige latino-sound van de Gypsy Kings ...
"De Spikes" reizen voortdurend doorheen de new-wave-achtige jaren '80, het rocktijdperk van de jaren '60 en '70, de grunchy jaren '90 en ze bezorgen je zeker het kinky disco saterday-night-fever-gevoel. Wat dan met de huidige muziek? Klinken namen zoals "Mika", "kaiser chiefs", "Rammstein", "fratellis", "Live", "Metallica", "Anouk", ... modern genoeg?
Zanger Carlo ondergaat de subliemste metamorfoses om het publiek in de juiste muzikale stemming te brengen. Heb je iemand in enkele minuten tijd al zien transpireren (of was het ' transformeren'?) van Elvis naar Micheal Jackson en daarna naar Tina Turner? Deze super-WOMEN/MEN kan het! En dan hebben we het nog niet over de blote benen (en klokkenspel?) onder de schotse Highlander-rokjes van de rest van de bende.
Met het modernste licht en geluid voor iedere locatie zorgt het professioneel team techniekers iedere keer weer voor een waar OORgasme!
Benieuwd naar méér?
Neem die hoorn van de haak of kruip achter je Pc en regel een date met 'de Spikes'.


Bezetting

›› Bert (keyboard)
›› Carlo (zang)
›› Flip (basgitaar)
›› Marcello (drum)
›› Stefano (gitaar)

De Spikes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Spikes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Spikes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Spikes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Spikes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.