De Swinging Jazz Paas Band boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Swinging Jazz Paas Band

De Swinging Jazz Paas Band werd in 1990 opgericht en staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.
Het orkest heeft een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!!
 
Speciaal looporkest voor Pasen
Speciaal voor Pasen hebben de heren hun "Paasbeste Kostuums" uit de kast gehaald. Met elkaar zorgen ze voor gezellig muzikaal entertainment, met een Paastintje !

De Swinging Jazz Paas Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Swinging Jazz Paas Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Swinging Jazz Paas Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Swinging Jazz Paas Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Swinging Jazz Paas Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.