De Testconsulentes boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Testconsulentes

Babette Louise Losekoot en Babs Suzanne Sanders werken allebei in de testbranche. Momenteel zijn ze werkzaam voor TNO waar ze bureaustoelen testen op originaliteit, duurzaamheid, creativiteit en haalbaarheid. Ze zijn punctueel, accuraat, stipt op tijd, zeer georganiseerd en hebben beslist gèèn 9 tot 5 mentaliteit! Binnen hun werk vormen ze een hecht duo maar daar buiten... U nog iets te testen?!
 
De testconsulentes zijn op vele evenementen in te zetten maar komen extra tot hun recht op beurzen. Hier kunnen ze, eventueel op maat, al uw producten testen of laten testen.

De Testconsulentes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Testconsulentes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Testconsulentes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Testconsulentes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Testconsulentes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.