De Toffe Pheren boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 875,- excl. BTW

Biografie De Toffe Pheren

René Wittens en Jan Ariens uit Sint Michielsgestel zijn al jaren vrienden voor het leven en vormen sinds kort het spiksplinternieuwe dol dwaze artiestenduo: "De Toffe Pheren".

Dit duo gaat voor feest in stijl met een kleine knipoog. Geschikt voor: jong en liefst jonger, dik, dunner, dunst, kaal of behaard, oud, fout of bejaard.

Bij Toffe Pheer René Wittens loopt muziek als een rode draad door zijn leven. Al vanaf 1968 zingt hij hobbymatig bij de band Purple Haze, die in de regio bekend staat om zijn jaren-70 covers.

De jaarlijkse carnaval wordt nog ieder jaar trouw gevierd. In deze stijl heeft hij diverse liedjes geschreven en gezongen voor zijn club. Twee nummers hiervan zijn veschenen op de cd van het jaarlijks terugkerende Brabantse Knotkrakersfestival.

Toffe Pheer Jan is gewoon Jan en dé aanvulling op dit duo. Met zijn rake opmerkingen, mooie stem en groot gevoel voor humor zet hij tijdens optredens de dikke punt op de "i". Voor Jan is de tijd aangebroken om voor eens en voor altijd het badkamerwerk achter zich te laten.

Zoals ze zelf al zeggen: "Esstetteme Toffe Pheren zijn, dat willen we weten en daarom komen wij overal waar een feestje is". Reserveer op tijd want vol = vol.

De Toffe Pheren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Toffe Pheren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Toffe Pheren wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Toffe Pheren. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Toffe Pheren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.