De Twee Pinten boeken?

  • Tijdsduur: 30 min. min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW

Biografie De Twee Pinten

De Twee Pinten, twee ‘oude rotten’ in de muziekwereld kunnen weer bij u komen optreden.

Theo van Veghel is al meer dan 25 jaar de leadzanger van De Twee Pinten. Theo Welts was vroeger drummer bij de succesvolle groep Peter & The Rockets (Kom van dat dak af).

De Twee Pinten brengen hits van vroeger en nu, dansbare muziek, gezellige Hollandse medley’s, en natuurlijk de hits zoals "Bij ons staat op de Keukendeur", "Geef mij de liefde en de Gein" en "Wa’n lekker ding bende gij".

De Twee Pinten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Twee Pinten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Twee Pinten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Twee Pinten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Twee Pinten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.