De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken?

  • Tijdsduur: 1 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 895,- excl. BTW

Biografie De Verboden Zolder van Opa en Oma

Daan en Tess logeren vaak bij Opa en Oma. Dit is altijd een dolle boel, want ze mogen zoveel snoepen als ze willen en ze mogen in het hele huis spelen, behalve op de zolder, deze is voor hen verboden terrein! Dat maakt Daan en Tess wel erg nieuwsgierig, want wat is er te vinden op zolder en waarom zouden ze hier niet mogen komen?

Tijdens een vakantie logeren ze weer bij Opa en Oma. Maar deze keer vervelen ze zich rot, het regent al de hele dag en ze kunnen niks meer verzinnen om te doen. Ineens heeft Daan een super goed idee! Hij stelt voor om toch stiekem een kijkje te gaan nemen op zolder. Daan en Tess glippen zo zacht als ze kunnen de zolder op en belanden daar niets vermoedend in het magische verleden van Opa en Oma. Maar was dit nou wel zo’n goed idee?

De Verboden Zolder van Opa en Oma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Verboden Zolder van Opa en Oma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Verboden Zolder van Opa en Oma wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Verboden Zolder van Opa en Oma. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Verboden Zolder van Opa en Oma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.