De Vierkante Meter boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Vierkante Meter

De grootste ambiance op ‘t kleinste podium! 4 muzikanten op een mobiele kar. Je hoeft niks te voorzien. Alles hebben ze bij. Ze rollen binnen en ’t is meteen feest!

Heb je liever achtergrondmuziek? Dat kan! Een verzoeknummer of jullie openingsdans? De Vierkante Meter speelt daar graag op in.

Staat het publiek verspreid? Ze rocken even en rollen dan verder. Het gemak van een mobiele act met de sound van een podiumband.

De Vierkante Meter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Vierkante Meter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Vierkante Meter wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Vierkante Meter. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Vierkante Meter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.