De Winterdivas boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Winterdivas

Als sneeuwkristallen schitteren de Winterdiva’s in het (zon)licht. IJspegels van blauw licht hangen aan hun fonkelende hoeden.

Zij brengen sneeuw, maar niettemin verwarmen zij het publiek met hun charmes.

Op verzoek vergezelt de kleine fee Twinkel de Winterdiva’s. Met de vrolijke muziek die zij meebrengt en haar speelse karakter verschijnt al snel een glimlach op ieders gezicht.

De Winterdivas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Winterdivas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Winterdivas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Winterdivas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Winterdivas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.