De Zingende Schlager boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie De Zingende Schlager

De Zingende Schlager Sjors Verdellen is doordeweeks keurslager in Ubachsberg, Limburg. In het weekend ontpopt hij zich als SuperEntertainer "De Zingende Schlager".

In een supertolle show van 30 minuten zal De Zingende Schlager naast Duitse Schlagers, nummers over zijn favoriete stukken vlees ten gehore brengen. Muzikale odes aan frikadellen, hotdogs en varkens vliegen je om de oren. Als hoogtepunt speelt hij zijn favoriete spel: De Vleesbingo.

Eén ding is zeker, de Zingende Schlager maakt er echt een feest van!

De Zingende Schlager boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Zingende Schlager zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Zingende Schlager wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Zingende Schlager. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Zingende Schlager te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.